EXPOSITIE

De Blaalse School organiseert elke 2 jaar een expositie. Hier tonen alle leden hun werk van de voorgaande 2 jaar. Er zijn groepen die speciaal voor de expositie een groepsthema uitwerken. Het is bijzonder hoe elk lid zijn/haar eigen invulling aan het thema geeft, of hoe een groep een eenheid creëert door de werkstukken bij elkaar te brengen.

De eerstvolgende expositie vindt plaats in 2022.

Bij Schilderijen ziet u een kleine impressie van de werkstukken van onze leden.

De Blaalse School exposeert ook op andere plaatsen als ze daarvoor worden uitgenodigd. Zo is er een doorlopende expositie op het kantoor van: WEL!zijn, welzijn de Kempen in Eersel. Elke groep mag hier 3 maanden exposeren in de gang en op de kantoorruimtes.Tijdens de opening van het praktijkhuis in 2016 zijn de gangen van dit oude schoolgebouw aan de Burgemeester Goossensstraat in Bladel opgefleurd met een aantal schilderijen van leden van de Blaalse School.In 2017 heeft de Blaalse School geëxposeerd in de ontvangstruimte van de Jacobushoeve in Vessem.Op de Boerenmert in Hapert heeft onze vereniging in 2019 in Den Tref schilderijen van een aantal leden tentoongesteld.In het gemeentehuis van Bladel hangen een aantal schilderijen van onze leden van 1 september tot 30 november 2020.